Ανακοίνωση COVID-19 COVID-19

Το Airis Boutique Hotel and Suites ακολουθεί όλα τα νέα Πρότυπα Ασφάλειας & Υγιεινής.
Παρέχοντας γρήγορο check in, το προσωπικό μας που χρησιμοποιεί τον κατάλληλο εξοπλισμό, καλωσορίζει τους επισκέπτες μας στους εξωτερικούς μας χώρους τηρώντας πάντα τις αποστάσεις ασφαλείας.

Κύρια μέτρα και διαδικασίες:

CHECK-IN
Η ώρα άφιξης είναι στις 3 μ.μ. και το ώρα αναχώρησης στις 11π.μ. προκειμένου να υπάρχει επιπλέον χρόνος για τον ενδελεχή καθαρισμό των δωματίων.

ΔΩΜΑΤΙΑ
Κάθε πρόσθετος, μη βασικός εξοπλισμός, όπως περιοδικά, τσάντες ρούχων, διακοσμητικά μαξιλάρια και καλύμματα θα αφαιρεθεί.

ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ
Σε κάθε ξενοδοχείο συγκροτείται ομάδα απολύμανσης, που θα επιβλέπει τον καθαρισμό των δωματίων και θα ειδικεύεται στον καθαρισμό δωματίων με ύποπτα ή επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού. Σε περίπτωση που οι δυνητικά ασθενείς δεν μπορούν να μεταφερθούν σε κέντρο υγείας ή στο πλησιέστερο νοσοκομείο, θα δημιουργηθεί ξεχωριστός χώρος με αυστηρά μέτρα απόστασης και πληρότητας των δωματίων και θα πραγματοποιηθεί ειδικός καθαρισμός.

Καταστήματα τροφίμων και ποτών

Το buffet service θα παραμείνει, ενώ θα υπάρχουν περισσότερες ατομικές μερίδες καθώς και συσκευασμένα προϊόντα. Για το λόγο αυτό, θα εισαχθούν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας τα οποία πρέπει να τηρούν τόσο οι επισκέπτες όσο και το προσωπικό μας. Οι ώρες λειτουργίας πρωινού και δείπνου θα παραταθούν για τα εστιατόρια. Επιπλέον, η απολύμανση των χεριών είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο. Τα τραπέζια θα απολυμανθούν και τα μαχαιροπίρουνα θα υπάρχουν στα τραπέζια. Τα μαχαιροπίρουνα θα αντικαθίστανται με αυξημένη συχνότητα και θα εφαρμόζονται αυστηρά μέτρα υγιεινής και απόστασης από τους εργαζόμενους. Θα παρέχονται επιλογές a la carte όταν είναι διαθέσιμες. Για την ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των πελατών, υπάρχει επίσης επιλογή υπηρεσίας δωματίου

ΠΙΣΙΝΕΣ
Η συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης των χώρων πισίνας & υδρομασάζ μας θα αυξηθεί και θα χρησιμοποιηθούν απολυμαντικά κατάλληλα για την τρέχουσα κατάσταση για το νερό.

Γυμναστήριο – Αίθουσα μασάζ

Είστε ευπρόσδεκτοι να επισκεφτείτε το γυμναστήριο, ζητάμε μόνο να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων στη Ρεσεψιόν.

Μόνο δύο άτομα τη φορά μπορούν να χρησιμοποιήσουν το γυμναστήριο.

Στη Ρεσεψιόν θα μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση για μασάζ ή οποιαδήποτε άλλη περιποίηση.

Μη διαθέσιμες υπηρεσίες: γυμναστήριο, αθλήματα (εκτός από το ατομικό), Υπηρεσίες πλυντηρίου

Airis suites insta Airis suites fb Airis suites linked in
Airis suites fb Airis suites insta Airis suites linked in Airis suites pinterest

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ