Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣ

Airis Suites - Location

Τοποθεσία και Περιοχή
Το Airis Boutique & Suites βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στην τουριστική περιοχή των Αγ. Αποστόλων, μόλις 4 χλμ. από μια από τις πιο όμορφες ενετικές πόλεις της Μεσογείου – τα Χανιά, και μόλις λίγα βήματα από όμορφες αμμώδεις παραλίες.
Το δημοτικό φυσικό πάρκο σας περιμένει σε κοντινή απόσταση, ακριβώς δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου, που θεωρείται ένας από τους πιο δημοφιλείς χώρους αναψυχής για τους ντόπιους, όπως εξοπλισμός γυμναστικής και πίστα τζόκινγκ. Στην περιοχή υπάρχουν επίσης παραδοσιακές ταβέρνες και μπαρ, που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε για φαγητό ή ποτό.
Ανεξάρτητα από τα ενδιαφέροντα του κάθε ατόμου ή το ταξιδιωτικό δρομολόγιο, κάθε μέρα μπορεί να ξεκινήσει εδώ, στο Airis Boutique & Suites, μια όαση άνεσης δίπλα στο Κρητικό πέλαγος.

Airis Suites - Location

Το δημοτικό φυσικό πάρκο σας περιμένει σε κοντινή απόσταση, ακριβώς δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου, που θεωρείται ένας από τους πιο δημοφιλείς χώρους αναψυχής για τους ντόπιους, όπως εξοπλισμός γυμναστικής και πίστα τζόκινγκ.

Airis Suites - Location

Υπάρχουν 3 κύριες αμμώδεις παραλίες, όλες σε μικρή απόσταση με τα πόδια, προσφέροντας όλα τα απαραίτητα για άνετη χαλάρωση – ξαπλώστρες, ομπρέλες, ντους και WC. Υπάρχουν επίσης μικρές καντίνες όπου μπορεί κανείς να απολαύσει ένα ποτό ή ένα γρήγορο σνακ.

Airis Suites - Location

Όλα τα σημαντικά αξιοθέατα και τουριστικά σημεία είναι προσβάσιμα από εδώ – Παλιά πόλη των Χανίων, διάφορα αρχαιολογικά αξιοθέατα, μαγευτικό φαράγγι της Σαμαριάς, διάσημες παραλίες με ροζ άμμο στο Ελαφονήσι, ο καταπληκτικός κόλπος του Μπάλου ή γραφικά χωριά του νότου.

Δύο μεγάλα σούπερ μάρκετ (“Synka” & “Lidl”) βρίσκονται μόλις 500 μέτρα από το ξενοδοχείο για οτιδήποτε χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Ανεξάρτητα από τα ενδιαφέροντα ή το δρομολόγιο του κάθε ατόμου, κάθε μέρα των διακοπών σας μπορεί να ξεκινήσει εδώ, στο Airis Boutique & Suites, μια όαση άνεσης δίπλα στο Κρητικό πέλαγος…

Airis suites insta Airis suites fb Airis suites linked in
Airis suites fb Airis suites insta Airis suites linked in Airis suites pinterest

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ